“Jetimat e Ballkanit” në 10-vjetorin e punës së tyre dhurojnë 128 shtëpi

Në një dekadë punë të shoqatës humanitare “Jetimat e Ballkanit”, në një ngjarje krejt speciale, sot me fillim prej orës 13:00, do të dhurohen çelësat për 128 familje në nevojë, nga të gjitha trevat shqiptare.

Ngjarja do të mbahet në sallën “Sezai Surroi”, në Prizren, në një atmosferë festive, ku do të marrin pjesë numër i madh i personaliteteve nga jeta publike dhe artistike shqiptare, e shoqëruar me një program argëtues.

Ngjarja ishte paraparë të ndodhë me 28 nëntor, në nder të Ditës së Flamurit, por tragjedia në Shqipëri kishte bërë që ky event të shtyhet për më vonë.

Ndryshe, “Jetimat e Ballkanit”, llogaritet njëra nga iniciativat më të mëdha humanitare në trojet shqiptare, e cila ka bërë deri më tani rreth 800 familje me kulm mbi kokë, duke arritur të fitojë besimin e donatorëve shqiptarë anë e kënd botës.