Jep dorëheqje drejtori i Klinikës Ortopedike, Viktor Kamnar

Dr. Viktor Kamnar ka dhënë dorëheqje nga funksioni drejtor i Klinikës Ortopedike në Shkup.

“Jap dorëheqje nga pozita e drejtorit, do të vazhdojë të punoj në Klinikë dhe të mbaj ligjërata në Fakultetin e Mjekësisë”, deklaroi Kamnar për SDK.

Ai mëngjesin e sotëm ka informuar kolegët se dorëheqja vjen për shkaqe personale. Kamnar ka qenë drejtor në këtë Klinikë për tre vite. Ministria e Shëndetësisë ende nuk ka njoftuar se kush do të jetë drejtor i ri në Klinikën e Ortopedisë.