Izet Mexhiti bashkë me Hazbi Likën – komandant Çela

Hazbi Lika-komandant Çela një nga komandantët e njohur të UÇK-së është takuar me kryetarin e LD-së dhe kandidatin për deputet të koalicionit VLEN, Hazbi Lika.

“Ia VLEN koordinimi me Hazbi Likën – Komandant Çelën. Ishte dhe mbeti i palëkundur në shërbim të luftëtarëve, qytetarëve dhe popullit shqiptar!”, ka shkruar Izet Mexhiti në një postim të shpërndarë në rrjetet sociale.

Lika ishte një ngq themeluesit e UÇK-së, por edhe BDI-së.(INA)