Ismaili: Kulturë sot është të rrish n’Shpi

Kulturë mbi të gjitha kulturat është sot të qendrosh në shtëpi.
Ne i anuluam shfaqjet, ekspozitat, koncertet, gjitha aktivitetet të ju mbrojmë Ju, qytetarë të nderuar! Anuloni edhe
ju daljet e panevojshme, të mbroni veten, fëmijët, familjen dhe shoqërinë më të gjerë.
Nuk është as trimëri as patriotizëm të mos i respektosh rekomandimet e Qeverisë. Duke respektuar këto
rekomandime, e respektoni veten dhe shëndetin tuaj, por edhe Shëndetin e të afërmive që keni.
#RriNëShpi, që ky izolim të përfundojë sa më shpejt!

Loading...