Ismaili: Institucionet nga fusha e kulturës me program online

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili nëpërmjet video-mesazhit na informon për programet online të institucioneve nacionale në fushën e kulturës, i bën thirrje publikut të ndjek rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë se Veriut në luftën kundër përhapjes së virusit korona, dhe të qëndrojmë në shtëpi.

Ministri Ismaili thekson disa nga përmbajtjet që publiku mund ti ndjek përmes kanalit YouTube të institucioneve ose përmes profileve të tyre në Facebook, dhe në këtë mënyrë  të përmbushni një pjesë cilësore të kohës në shtëpi dhe të kontribuoni kundër përhapjes së virusit.

Fjalimin e ministrit Ismaili mund ta shikoni në linkun vijues:

https://www.facebook.com/Ministerstvo.za.kultura/videos/861265024347356/