Irina Shayk nuk do koment, mahnitëse nga Costa Rica

Irina Shayk është një nga emrat më të njohur në fushën e modelimit.

Modelja njihet si për format trupore, ashtu edhe për bukurinë, ndërsa është imazh i shumë brendeve të njohura.

Së fundi, Irina publikoi imazhe nga  Peninsula Papagayo në Costa Rica dhe dukej mahnitëse e veshur në bikini.

Pëlqimet dhe komentet e ndjekësve në këtë fotografi të Irinës ishin të panumërta.