Inspektorati publikon fotografi nga vendi i ngjarjes në rastin “Pika”

Dhjetëra zyrtarë policorë janë arrestuar, gjatë ditës së sotme, në kuadër të aksionit “Pika” në Gjakovë dhe Prizren.

Lidhur më këtë rast, Inspektorati Policor i ka publikuar disa fotografi, në të cilat shihen zyrtarët derisa e kryejnë këtë operacion.

“Pika” është duke vazhduar akoma të realizohet, deri tani nuk dihen se sa të dyshuar janë arrestuar.

Më poshtë i keni fotografitë e IPK-së: