I jepet lamtumira e fundit komandant “Capit”, bashkëluftëtarët e kujtojnë me krenari (Video)

Artan Haruni, po i pranon ngushëllimet nga bashkëluftëtarët e babait të tij Muzafer Haruni nga Shkupi, i njohur në Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare me nofkën komandant Capi, i cili ndërroi jetë të mërkurën në Turqi, pas nje sulmi në zemër, shkruan gazeta LAJM.
59-vjecari Muzafer Haruni u varros të premten në komplekson Qëndresa në Haracinë të Shkupit. Në ceremoninë e varrimit përvec qindra qytetarëve, miqve e bashkëluftëtarëve, morën pjesë edhe funksionarë të lartë shtetëtor. Capi kishte vepruar në brigadën 114 të UCK, Fadil Nimani-Komandan Tigri. Bashkëluftëtarët e kujtojnë si një luftëtar i madh. Muzafer Haruni – Komandant Capi pas vetës ka lënë tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë./Gazeta LAJM

I jepet lamtumira e fundit komandant “Capit”, bashkëluftëtarët e kujtojnë me krenari (VIDEO)

I jepet lamtumira e fundit komandant “Capit”, bashkëluftëtarët e kujtojnë me krenari (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Friday, December 27, 2019