I del gjoksi jashtë! Pamje nga incidenti që i ndodhi Anxhela Peristerit

 

Ishte duke buzëqeshur, teksa kishte fotografët përballë dhe i duheshin vetëm disa sekonda për të dalë në skenë.

anxhela-persiteri2

Por Anxhela Peristeri nuk e kishte parë që njëri nga gjokset i kishte dalë puthuajse përjashta.

anxhela-peristeri

Emocionet e daljes në skenë dhe gjithë meraku se si do të jetë performanca, ka bërë që Anxhela të mos shihet në pasqyra para se të nisej për të kënduar këngën e saj në natën finale te “Kënga Magjike”.

E rëndësishme është që gjithçka është sistemuar dhe Anxhela si gjithmonë ka qenë e mrekullueshme me të kënduarit e saj live, që e ka thjesht një perfeksion.

Para dy vitesh ajo fitoi çmimin e parë, ndërsa këtë vit kënga e saj u vlerësua si një nga më të mirat dhe në fakt ishte e tillë.

anxhela-peristeri5

Një këngë nga ato që ta ka ënda ta dëgjosh herë pas here, për zërin e Anxhelës, melodinë dhe vargjet e bukura. /PANORAMA PLUS

anxhela-persiteri3
anxhela-peristeri4
anxhela=peristeri