Hoti: Kurti nuk i shërben interesave strategjike të Kosovës

Avdullah Hoti, i ka bërë disa kritika në drejtim të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

Hoti tha se Kurti “nuk i shërben interesave strategjike të Kosovës”.

“Historikisht, qëndrimi i çdo zyrtari të Kosovës në këtë aspekt ka qenë i qartë dhe është folur me krenari për miqësinë e përhershme të Kosovës me SHBA-në”, tha Hoti.

Reagimi i ish-kryeministrit erdhi pasi Albin Kurti, refuzoi t’i përgjigjet pyetjeve të gazetëve rreth raporteve me ShBA-të, derisa Kurti përuroi Klinikën e renovuar të Urologjisë.