Histoia që të mahnit! Si e pranoi Islamin bizesmeni Gjerman?! Endrra që e udhëzoi në Islam!(VIDEO)

Një ngjarje interesante ka ndodhur në Gjermani. Një boshnjak nga Bosnja punonte në një fabrikë në Gjermani dhe një ditë vendosi që të kryente një ndër kushtet e Islamit Haxhin e për të kryer këtë ai duhej të merte leje nga puna.

Një ditë shkon tek zyre e shefit të tij që ti kërkonte leje për një periudhë kohe pasi që do shkonte të kryente Haxhin, shefi nga kureshtja e pyeti se cfarë bëhet atje atëherë pasoi shpjegimi përshkrimi i Mekes, Qabes dhe adhurimet e tjera dhe më pas atyre i tha se vizitohet edhe Medina.

Për më tepër ndiqeni videon më poshtë