Helikopteri i MPB-së hodhi mbi 25 tonë ujë, është vënë nën kontroll zjarri në Kërçovë

Sot, më 22.06.2024 një helikopter Bel-412 nga Departamenti i Njësive të Aviacionit të Ministrisë së Punëve të Brendshme ka operuar në zjarrin në atar në fshatin Cer, komuna e Kërçovës. Helikopteri ka hedhur mbi 25 tonë ujë dhe në koordinim me forcat në terren zjarri është vënë nën kontroll.