Hashim Thaçi më nervoz në takim me Albinin, se me Daçiqin e Vuçiqin! Ja kush e thotë!

Nuk e kam pare kaq ne siklet kur eshte taku me Dacicin e Vuciqin. Ky kafshim buze, kemb e majte ne thember, e gishtat e dores se djathte duke i gerryer thonjet mes vete, ata/ato qe e lexojne gjuhen e trupit thone se tregojne pasiguri, inferioritet, smire dhe frike nga te papriturat. Relax, Hashim, it’s PM Albin. (Rilind Gërvalla)