“Hapini bordellot”/ Punonjëset e seksit letër deputetëve në Gjermani: Ejani na vizitoni për të parë masat

Punonjëset e seksit i kanë kërkuar deputetëve gjermanë që të lejojnë rifillimin e shërbimeve të tyre.

Me rihapjen graduale të bizneseve ato duan që të hapen dhe bordellot. Disa punonjëse të seksit i kanë shkruar një letër 16 antarëve të parlamentit të Gjermanisë të rishikojnë dhe një herë vendimet e marra dhe t’i lejojnë puntorët e seksit të nisin punë. Ato argumentuan në letër se kanë përpiluar një plan higjienik për të siguruar që puna të kryhet në mënyrë të sigurtë.

Ato kanë përpiluar edhe një plan higjenik për të kryer punën e tyre në mënyrë të sigurt dhe pa rrezikuar veten dhe të tjerët.

Punonjëset e seksit i ftojnë deputetët të vizitojnë bordellot dhe të shohin se si do i respektojnë masat e marra pa rrezikuar shëndetin e tyre dhe të klientëve.