Hallaçi: Jemi bashk me El Cheken kundër BDlsë (FOTO)

Po shoh se disa portale dhe disa bythpambuk të BDI-së po mundohen me bë përçarje, duke keqpërodrur shkrimet tona dhe njëra pal duke na quajtur mikun tonë ylber pillkun tradhëtar tjetra EL Chekën, por kët pun kan disa bythpambuk si puna e Artan Grubit që mbajn me qindra portale vetëm për të bër përçarje por nuk do ja dali as edhe kësaj radhe.

Ndoshta nuk kemi qëndrime politike të njejta, por ne dhe El Cheka jemi së bashku në kët luft kundër BDI-së dhe do të jemi deri në shkatrrimin e saj.

Dikush mundohet të përfitoj në kurriz tonin por nuk do ja dali, Shqipëria e shqiptarve, vdekja e tradhëtarve!
Patshi një dit të mirë miq dhe përshëndetje nga un Shek Hallaqi, komandant Sokoli, Val Zeka Dan Dervishi dhe El Cheka❤🇦🇱🇺🇸