Halil Kastrati: Dy vëllezër nga Shkupi sot u bënë me shtëpi të reja (Foto)

2 vellezerit u bene me shtepi te reja.

E gëzofshi shtëpinë e re.

Fatullah Dhe Festim Memeti dhe familja e tyre nga komuna e Sarajit-Shkup u bëne me shtëpi të re.

Për më shumë rreth historisë prekëse të 2 vellezerve dhe familjes se tyre , pas pak do të publikohet video këtu në faqen zyrtare të shoqatës si dhe në Kanalin zyrtar në Youtube: “Jetimat e Ballkanit”

Listat e donatorëve i gjeni në fotot e publikuara në këtë postim.

Bamirës, Zoti ju shpërbleftë!