“Grupi i zjarrit” brenda BDI-së sot ka vazhduar takimet në Luboten

“Grupi i zjarrit” brenda BDI-së sot ka vazhduar takimet me qytetarët.

Sekretari organizativ i partisë, Blerim Bexheti ka shpërndarë fotografi nga takimi i sotëm në Luboten, ku mes të pranishmëve është edhe nënkryetari i BDI-së, Izet Mexhiti.

“Faleminderit Luboteni për konakun dhe mikpritjen vëllazërore! Vazhdojmë”, shkruan Bexheti.