Grubi prezanton të dhënat e fundit mbi procesin e shpërndarjes së administratorëve

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot ka dhënë të reja të fundit mbi procesin e shpërndarjes së nëpunësve administrativ përmes programës K5.

Ky proces sipas të dhënave të fundit të cilat i ka publikuar Grubi është thuajse në përfundim e sipër falë angazhimit të ministrisë për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive por edhe personalisht të Zëvendëskryeministrit të parë i cili e ka marrë me shumë seriozitet këtë punë.

Të dhënat janë si në vijim:

Nga gjithësej 1349 nëpunës administrative:

822 janë ç’lajmëruar nga MSP

503 janë në realizim e sipër

38 janë dërguar në transfer listë

14 janë të emëruar dhe me vendim të pezulluar.