Gjyqi për “Reket” shtyhet për shkak të sëmundjes kronike të Janevës

Seanca e sotme gjyqsore për çështjen “Reket” u shty, me kërkesë të avokatëve të Katica Janeva.

Deljo Kadiev dhe Irena Frçkoska me kërkesën e bërë në gjyq që Janeva kishte një sëmundje kronike, dhe i përkiste grupit për të cilin qeveria rekomandoi të rrinte në shtëpi për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Seanca tjetër gjyqsore është caktuar për të enjten, kur dëshmitarët e propozuar nga Janeva do të dëshmojnë.