Gjorçev: A thua dikush nga pushteti i ka treguar Boki 13 se është i dyshuar?

VMRO – DPMNE pyet nëse është e vërtetë që Bojan Jovanovski, i pandehur në Reket, mori informatë se prokuroria e krimit të organizuar kishte hapur një hetim kundër tij. Opozita pyet nëse ndokush nga kreu i pushtetit i pëshpëriti Boki 13, se ai është nën hetim.

Nëse dhe kush nga udhëheqja e pushtetit të Zoran Zaevit i dorëzoi të dhëna Bojan Jovanovskit, për hetimin në MPB, se në fakt ai është i dyshuar. Edhe një herë, nëse dhe kush nga udhëheqja e pushtetit i dha informacione të dyshuarit Bojan Jovanovski, se ekziston hetim kundër tij. Nëse po, lindin pyetje të tjera: Nëse, dhe sa herë, Zoran Zaev është takuar me Boki 13, Zoran Milevski – Kiçeec – deklaroi Vllatko Gjorçev, VMRO – DPMNE.

Alsat