Gjobiten 199 vozitës në Shkup, 29 për ngasje të makinës në gjendje të dehur

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (20.02.2021) ka regjistruar 199 shkelje trafiku në qytetin e Shkupit, prej të cilave 23 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 49 për tejkalim të shpejtësisë, 29 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 11 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 5 për kalim në të kuqe në semaforë.

MPB-ja ka shqiptuar edhe 12 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 7 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 29 për parkim të parregullt.