Gjiko festoi pranë më të dashurve të tij, sjell imazhin e ëmbël

Gjiko priti ndërrimin e moteve bashkë me bashkëshorten Elitën dhe djalin Zërin.

Reperi ka publikuar një fotografi të bukur me bashkëshorten dhe djalin, teksa kishin pozuar pranë bredhit.

“Lamtumirë 2019, mirësevjen 2020”, ka shkruar Gjiko.

Më vonë, Gjiko vazhdoi rrugën për në koncert, për të kënduar për fansat e tij.