Gjermani, lirohen nga karantina 20 persona

Njëzetë gjermanë, të cilët rezultuan negativ pas testimit për Covid-19, u liruan sot nga një karantinë dyjavore në Berlin, në një klinikë të Kryqit të Kuq gjerman (DRK).

“Ndihemi të lehtësuar që asnjë prej personave të kthyer nga Kina nuk ishte infektuar. Jemi të lumtur që izolimi përfundoi. Për të gjithë ata, barra ishte shumë e madhe”, deklaroi Sekretari i Përgjithshëm i DRK-së, Christian Christian Reuter.

Personat e evakuuar, 16 të rritur dhe katër fëmijë, kishin kaluar një kohë të gjatë në qytetin kinez Wuhan, që është epiqendra e shpërthimit të koronavirusit.