Gjenerata e re e familjes Jashari uron Vitin e Ri

Në foto: Besarta Jashari, Ademi i ri, Besimi i ri, Igballi i ri, Hamza i ri dhe Shabani i ri.
“Nga Oda e Familjes Jashari, uroj çdo të mirë për kombin tonë. Uroj dashuri e bashkim mes kombit tonë dhe shëndet e paqe në familjet tona”, thuhet në urimin e tyre.