Gjendet një person i vdekur në Strugë

Një 67-vjeçar nga Struga është gjetur i vdekur në shtëpinë e tij në Strugë. Zëdhënësi Stefan Dimoski informoi se rasti në policinë e Strugës është raportuar dje në ora 13:00.

“Gjatë kontrollit të kryer nga ekipet e Prokurorit Publik dhe Policisë, është konstatuar se në dhomën ku është gjetur A.K. paraprakisht ka shpërthyrr zjarr, i cili nuk është përhapur në dhomat e tjera, sqaroi Dimoski.

Mjeku i Ambulancës ka konstatuar vdekjen dhe me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i pajetë është dorëzuar për autopsi.