Gjendet heroinë në Gostivar, arrestohet 37 vjeçari

Gjatë ditës së sotme (05.02.2021) në ora 12:00 policia e Gostivarit ka kryer bastisje në shtëpinë e 37 vjeçarit V.S. nga Gostivari, me çrrastë është gjetur dhe konfiskuar 110 gram heroinë. Personi është privuar nga liria dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tij do të ngritët padi adekuate.