Georigievski: Shumica e pacientëve në Hasanbeg janë infektuar me Kovid gjatë iftareve

Mosrepsektimi i masave dhe Iftaret e perbashkëta gjatë muajit të Ramazanit janë shkaku kryesor për përhapjen e Koronavirusit në komunën Gazi Babë, ka deklaruar kryetari i kësaj komune Tomisllav Georgievski për Fokus. Sipas tij dje janë shënuar 12 raste të reja në Shkup prej të cilëve 5 në Gazi Babë.
“Sipas informatave të mia shumica e të infektuarve janë nga kllasterë nga familje për shkak të mosrespektimit të masave dhe tubimeve të ndërsjella në grupe gjatë iftareve në Hasanbeg. Për fat të keq nga këto klasterr ka edhe një viktimë”, ka deklaruar Georgievski.