Gazetari Zoran Bozhinovski, paralajmëron arrestime të funksionarëve të BDl-së pas zgjedhjeve

Gazetari kontravers, Zoran Bozhinovski, i cili në herët ka nxjerrë edhe disa skandale për funksionarët e BDl, kësaj rradhe përmes rrjetit social Facebook ka parajalmëruar edhe arrestime që mund të ndodhin nëse delegjitimohet kjo parti në këto zgjedhje.

“BDl-së duhet sqaruar në mënyrë shkencore se këto zgjedhje janë organizuar për t’i delegjitimuar dhe bashkë me këta do të ketë edhe burgime”, ka shkruar Bozhinovski.