Gazetari i The Economist: Një ambasador tha se “E kemi të vështirë të ndikojmë mbi Albin Kurtin sepse, nuk është i korruptuar”

Njëri nga ambasadorët paska deklaruar se; “E kemi të vështirë të ndikojmë mbi Albin Kurtin sepse, nuk është i korruptuar”

Me këtë kuptojmë se mbi opozitën e kanë pasur lehtë të ndikojnë sepse, ishin të korruptuar.

Edhe sot opozita është e korruptuar dhe dalin në krah të Vuçiqit se nuk janë të pastër.