Gashi vjen me një dopio këngësh

Puna që Gashi është duke bërë së fundmi është për tu admiruar, kosovari ka publikuar edhe dy këngë të reja gjatë mëngjesit të sotëm.

Këngët titullohen ‘Greatness’ dhe ‘Never forget’ dhe që të dyat janë punuar fillimisht vetëm në versionin ‘audio’ por besohet që më vonë të j’u shtohet edhe klipi.

Nuk ka as gjysmë viti prej kur Gashi kishte lansuar albumin, por kjo nuk po e ndalon atë të sjellë projekte të reja muzikore.