Gashi: Urime Biden, Zoti e bekoftë Amerikën!

“Fitorja e Joe Bidenit është lajm i mirë edhe për shqiptarët, në përgjithësi, por edhe për vendin tonë, në veçanti.
Fitorja e Bidenit është garanci për vazhdimin e aleancës sonë strategjike dhe historike me SHBA-në.
Fitorja e Bidenit është mesazh se rajoni ynë do të jetë më stabil, më demokratik dhe më paqësor.

Urime SHBA!
Urime Joe Biden!
Zoti e bekoftë Amerikën dhe marrëdhëniet e mira shqiptaro-amerikane!”, ka shkruar kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.