Fotografi nga Shkupi që po shqetësojnë besimtarët

 

Dikush si duket ka vendosur të renovojë në kohë karantine, por këto fotografi të bera në Shkup po shqetësojnë besimtarët. Fotografi me fjalë të shenjta janë hedhur në bërllok dhe ato po shperndahen në rrjete sociale.

Teologët thonë se duhet pasur kujdes dhe këto fotografi më mirë të dhurohen se të hidhen në këtë mënyrë.