Foto e papublikuar deri më tani, Adem Jashari në shkollë të mesme (FOTO)

Sot ka nisur Epopeja e UÇK-së, e cila i kushtohet rënjës heroike të familjës Jashari më 5-6 dhe 7 mars 1998.

Magazina.al, ka siguruar një fotografi të rrallë të heroit Adem Jashari në kohën kur ai ishte në shkollën e mesme.

Në këtë fotografi, Adem Jashari shihet në shoqërinë e shokëve të tij të gjeneratës, Jetullah Gecin, Enver Gecin dhe Ragip Xanin.