Forumi i gruas dhe ai rinor i BDi- Çair, organizuan marshin e blertë (FOTO)

Forumi i gruas, ai rinor dhe funksionarë tjerë të Bashkimit Demomkrtaik për Integrim-Dega Çair bashkë me kryetarin e komunës Visar Ganiu, marshuan sot nga parku i Çairit deri në Parkun e Malit të Gazi Babës ku edhe u mbollën disa fidane.

Ky marsh jep një porosi të qartë, promovon ecjen në këmbë si një mundësi e mirë e çlirimit të transportit publik, aktivizëm që ka në shënjestër agjendën e blertë dhe kultivimin e hapësirave të gjelbërta, projekt i cili jetësohet nga BDI dhe Visar Ganiu.

Vazhdojmë fuqishëm, kështu si jemi bashkë dhe të unifikuar deri në fitoren e radhës me +16.000 vota! 3️⃣💚