Flori Mumajesi me mesazh sensibilizues për qytetarët

Artistët shqitparë po japin mesazhe sensibilizuese në këto ditë duke mbështetur qytetarët dhe ofruar këshilla se si të mbrohen nga koronavirusi.

Ndër ta ishte Flori Mumajesi ai i cili e ka dhënë një mesazh sensibilizues duke thënë se ne e kemi treguar se jemi me njëri-tjetrin në kohët e mira dhe ato të vështira.

“Kujdes për veten dhe njeri – tjetrin, Respektoni të gjitha udhëzimet dhe rregullat që tashmë të gjithë jemi të informuar”, ka shkruar Flori pranë një postimi në Instagram.