Fjolla Morina tregon ëmbëlsirën që ka përgatitur

Këngëtarja e njohur shqiptare, Fjolla Morina, është aktive në publikimin e imazheve nga përditshmëria.

Tani më shumë se kurrë po vepron kështu pasi po ka kohë më shumë se para pandemisë.

Madje ajo ka treguar edhe aftësitë e saj në kuzhinë. Mbrëmjen e djeshme ka përgatitur ëmbëlsirë.

Mënyrën e përgatitjes e ka ndarë në tri postime dhe rezultati final duket të jetë shumë i mirë.