Fiona Gllavica tregon a do të luajë në ‘Çka ka shpija’ edhe pas lindjes së foshnjës

Aktorja e njohur shqiptare, Fiona Gllavica, është treguar e hapur me ndjekësit e saj në Instagram.

Ajo u është përgjigjur pyetjeve të tyre dhe dikujt prej fansave i ka interesuar nëse do të rikthehet apo jo në ‘Çka ka shpija’ pas lindjes së foshnjës dhe përgjigja e saj ishte pozitive.

Fiona po e pret fëmijën e saj të parë.