Filipçe takohet me kreun e BFI-së, ja çka u morën vesh

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dhe krerët e Kishës ortodokse maqedonase – Kryepeshkopata e Ohrit, Kryepeshkopi i Ohrit dhe Maqedonisë së Veriut, z . z. Stefan dhe kryetari i Bashkësisë fetare islame, Reisul Ulema Haxhi Shaqir Efendi Fetai, sot biseduan për situatën aktuale me Kovid-19 në vend dhe për rreziqet e mundshme të grupimit gjatë festave të ardhshme fetare.

Filipçe në Fejsbuk njoftoi se në takim u pajtuan se të gjithë aktorët duhet të kontribuojnë në mënyrë aktive në betejën me pandeminë dhe u pajtuan për ta intensifikuar komunikimin në periudhën e ardhshme.

“Në takim biseduam për situatën aktuale me koronavirusin dhe unë vura në dukje rreziqet e paraqitura nga grupimi i besimtarëve brenda gjatë festave të ardhshme fetare. Ne ramë dakord që të gjithë palët e interesuara duhet të kontribuojnë në mënyrë aktive në betejën me pandeminë dhe ranë dakord për komunikim intensiv në periudhën e ardhshme”, deklaroi Filipçe.