Filipçe: Spitalet e stërngarkuara mos dilni nga shtëpia pa nevojë

Te gjithë qytetarët duhet të jenë të vetëdishëm për rrezikun që sjell virusi me Kovid 19, andaj duhet t’i respektojnë masat e Qeverisë.

“Duhet të jemi të vetëdishëm, t’i respketojmë masat dhe mos të dalim nga shtëpia, përveç nëse nuk kemi nevojë, pasi që kapacitetet spitalore janë të stërngarkuara. Edhe personeli mjeksor është i lodhur, punon pa pushim me muaj të tërë. Është e nevojshme përkrahja e personelit mjeksor”, tha Filipçe.

Ai shtoi që vetëdija e të gjithë qytetarëve duhet të jetë në nivel të lartë për ta përballuar pandeminë me Kovid 19.