Filipçe pret interesim nga Xhaferi dhe deputetët për t’u vaksinuar

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ka bërë të ditur, se sot pret që shërbimet në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut t’i tregojnë për numrin e personave që do të vaksinohen kundër Covid-19.

Filipçe tha, se pret që kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi të shpreh interesim për t’u vaksinuar.

“Sot të punësuarit në Kuvend, nga shërbimet teknike në koordinim e pres internimin nga ana e kryetarit të Kuvendit për pjesën e vaksinimit të deputetëve”, tha Filipçe, transmeton TV21.