Filipçe duhet të shkojë në burg për deklaratën se do të infektohen 2.000 persona

Shkruan: Valon Bela

Paniku shkaktohet edhe nga njerëz që s’kanë as pikë besueshmërie e të cilëve, u është lënë diçka kaq serioze në dorë. Si puna e Ministrit Venko Filipçe i cili që moti duhej të ishte në burg për shkatërrim të shëndetësisë.
Me sa mend del dhe deklaron se pret të infektohen 2000 individë ?!
Ec e mos bën panikë !
…fsha smotanin e nanës …