Filipçe do të festojë Vitin e Ri me familje: Dua të jem shembull për qytetarët

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe do pres Vitin e Ri në rrethin familjarë. Ai sot përmes një deklarate për shtyp apeloi tek qytetarët që të respektojnë masat dhe rekomandimet gjatë festave të fundvitit.

Në lidhje me: Filipçe: Ka gjasa që të furnizohemi më herët me vaksina kundër Covid-19

“Dua të jem shembull për qytetarët. Tani duhet të respektojmë masat dhe rekomandimet dhe të jemi të ndërgjegjshëm që këto janë një disa prej mekanizmave me të cilat nuk do të lejojmë të përkeqësohet situata, tani kur me të vërtet kemi luftuar dhe kemi pasur rezultate”, tha Filipçe pas pranim-dorëzimit të donacionit gjerman për poliklinikën në Shutkë.