Filipçe dhe Tavillah me porosi deri tek qytetarët: Qëndroni në shtëpi, ndihmojeni sistemin shëndetësorë

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe mbrëmë në profilin e tij në Facebook ka publikuar një video-porosi të shefes së Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Shkup, Xhihan Tavillah e cila porosit qytetarët që të mos dalin pa nevojë nga shtëpitë e tyre, me përjashtim kur me patjetër e kanë që të dalin.

“Është shumë e rëndësishme që derisa po vazhdon kjo situatë t’i japim një mbështetje të fuqishme sistemit shëndetësorë, që ata të merren me numrin e madh të njerëzve që janë shumë të sëmurë”, porositi Tavillah.

19507836894/?t=50″ data-width=”640″>
Да дадеме поддршка на здравствениот систем

Најважно е додека трае оваа ситуација да дадеме вистинска поддршка на здравствениот систем за ти да можат да се справат со големата бројка на луѓе кои се тешко болни.

Publiée par Венко Филипче sur Jeudi 9 avril 2020