Filipçe: 386 testime vetëm sot, 5 879 në total

Ministri i Shëndetësisë, Filipçe gjatë konferencës për shtyp tha se vetëm sot janë bërë 386 testime, dhe në total janë 5 879 të testuar në rang vendi. Një numër i vogël i këtyre testimeve kanë qenë edhe aty ku është dashur të përsëritet testi.