Fetai: ‘Tigrat’ në Luboten kanë masakruar 10 civilë shqiptarë, sot Grubi bën homazhe para tyre

Arben Fetai në Facebook:

‘Tigrat’ në Luboten kanë masakruar 10 civilë shqiptarë, torturuar mbi 100 dhe djegur 14 shtëpi. Gjykata e Hagës ka dënuar udhëheqësin e tyre me aktakuzë për krime lufte.

Sot Grubi paska bërë homazhe para monumentit të anëtarëve të vrarë të kësaj organizate të dënuar për krime lufte kundër popullatës civile shqiptare.

Turpi kombëtar ka emër: DUI!