Feta Halimi me porosi që të rrëqeth trupin: Kot e patët, do të shihemi sy më sy!

Burgu nuk e ka thyer aspak shpirtin e Feta Halimit, shpëtimtarit të Zijadin Selës. Porositë e tij dita ditës po bëhen më të fuqishme, siç ka qenë edhe porosia e fundit dedikuar nipit të tij\, që jeton në mërgim. Përmes këtij dedikimi, ai u dërgon porosi të fuqishme atyre që po e mbajnë në burg.

“TRIMI I BABËS PLAK!!! Deshën të na gjunjëzojnë, por brezi tjetër dhe familja po shtohet Brezi i tretë po forcohet!!! Nuk bëhet çfar don njeriu por çfar don Zoti!! KOT E PATËT, DO TË SHIHEMI SY MË SY”, ka shkruar mes tjerash Halimi, në dedikimin për nipin e tij.