Fero nxjerrë një listë të artistëve më të kërkuar në Youtube, emri i tij në krye

Fero para pak minutave ka shpërndarë një listë të artistëve më të kërkuar gjatë vitit 2019 në Youtube nga shqiptarët.

Dhe në krye të listës renditet ai me serialin vendor ‘Çka ka shpija’ duke lënë pas emra tjerë të njohur si Ledri, Noizy, dhe ish bashkëpunëtoren Rina Balaj.

“TOP SEARCH I SHQIPTARVE JO I KINEZVE ” kishte shkruar Fero pran fotos së publikuar.