Fero incizon veten së bashku me Arbenitën në shtrat

Reperi Fero po tregohet shumë i afërt me ndjekësit e tij në Instagram.

Ai me ta po ndan fotografi të ndryshme edhe nga jeta private, e së fundmi ka vendosur që ta incizoi veten dhe Arbenitën në shtrat.

Arbenita duket sikur është në gjumë ndërsa Fero duket më i dashuruar se kurrë pranë saj.

Sa i përket lidhjes së tyre, zërave për ndarje dhe gjithçka tjetër, Fero i ka sqaruar gjatë intervistës të dhënë më parë për ‘Mirage’.

Video Player