Fero hap kompani muzikore?

Reperi Fero, me anë të një postimi në Instagram, la të kuptohet se ka hapur kompani muzikore.

Ai njoftoi se ku mund t’i dërgojnë artistat e ri demot si dhe shtoi që në maksimum do t’i zgjedh dy artistë, të cilët do ta kenë përkrahjen maksimale të tij.

“@ganggang_entertainment Artista t’ri dergoni video audio demo te ky Instagram, edhe prej krejtve zgjedhet vetem 1 ose maximum 2 artista nket Label… edhe kuptohet qe Feron e keni perkrahje tplot. Bashkpunime + Shum Sene Tjera”, ka shkruar reperi.