Agim Nuhiu :Shpreh ngushëllime për policin Petar Gjurçinovski,viziton policin shqiptar në spital

Zëvendës ministri i Punëve të Brendshme i Republikës së Maqedonisë së Veriut Agim Nuhiu ka deklaruar se Kolegu Petar Gjurçinovski që humbi jetën mbrëmë në krye të detyrës do të mbetet heroi ynë! .Ai këto komente i bëri gjatë vizitës që i bëri policit Feim Shabani i cili është duke u trajtuar në Spital pas lëndimeve që ai morri në aksidentin e tmerrshëm të së shtunës në Aksin Tetove-Gostivar informon Tetova sot.Nuhiu i ka dëshiruar shërim të shpejtë policit Feim Shabani!
Njeriu i dytë i MPB së ka thënë se duhet të ngrisim kujdesin dhe respektin ndaj policisë së shtetit! Jeta dhe shëndeti nuk kanë ekujvalencë!u shpreh Nuhiu.